Burger med rødbedebøf og humus
Du skal bruge:
1 x Brioche med sesam burgerbolle pr. pers.
(Her har vi brugt en Brioche Sesam Burgerbolle XL
Ingredienser:
- 1 stk. rødbedebøf stegt
- Cheddar ost
- Gul peberfrugt i skiver
- Finthakket raddicio salat el. tilsvarende
- En lille håndfuld ennoki svampe
- Humus
- Salt og peber
Tilberedning:
Steg rødbedebøffen ved at varme en pande op på medium varme med lidt olie. Steg rødbedebøffen i 3-4 minutter på hver side, eller indtil den er gennemstegt og sprød udenpå. Læg en skive cheddar ost ovenpå bøffen i det sidste minut af stegningen, så osten smelter. Tilbered grøntsagerne ved at skære den gule peberfrugt i tynde skiver. Skyl enoki-svampene og radicchio-kålen, og hak radicchioen fint.
Forbered burgerbollerne ved at riste dem let på en pande eller i ovnen, indtil de er gyldne og sprøde. Saml burgeren ved at starte med at smøre et lag hummus på den nederste halvdel af burgerbollen. Placer den stegte rødbedebøf med smeltet cheddar ost ovenpå hummusen. Fordel de skivede gule peberfrugter og finthakket radicchio-kål over bøffen.