[section label=”Media Top” bg_color=”rgb(193, 193, 193)” bg_overlay=”rgba(255, 255, 255, 0.85)” padding=”0px”] [row style=”large” h_align=”center”] [col span=”9″ span__sm=”12″ align=”center”] [gap height=”50px”]

Bagel med æggesalat

En dejlig og mættende sandwich
 
Du skal bruge:
1 bagel pr. person
 
Ingredienser til æggesalat:
 

Tilberedning:

Start med at blande cremefraiche og mayonnaise. Hak de kogte æg groft, og klip eller hak purløg samt karse, som du derefter blander i dressingen sammen med æggene. Tilsæt salt og peber, og rør forsigtigt, så ingredienserne bliver godt fordelt.
 
Lun din bagel i ovnen eller på en brødrister, så den bliver let sprød. Skær bagelen over og smør begge halvdele med smøreost.
 
Begynd med at lægge den grønne salat på den nederste halvdel, og fordel derefter æggesalaten ovenpå. Afslut med et par tyndtskårne agurkeskiver, og krydr med salt og peber efter smag.
 
Enjoy! 😊
[/col] [/row] [/section] [gap] [ux_image id=”2449″]