[section label=”Media Top” bg_color=”rgb(193, 193, 193)” bg_overlay=”rgba(255, 255, 255, 0.85)” padding=”0px”] [row style=”large” h_align=”center”] [col span=”9″ span__sm=”12″ align=”center”] [gap height=”50px”] [ux_text text_align=”left”]

Potatobun med pulled pork

Du skal bruge:

1 x  Potatobun

Ingredienser:

Tilberedning:

Varm pulled pork i en pande eller ovn, indtil den er gennemvarm og saftig. Imens skærer du cornichonerne over på langs og finhakker lidt rødløg. Rist potatobollen let på en pande eller i ovnen, indtil den er gylden og sprød.

Når bollen er klar, lægger du et generøst lag pulled pork på den nederste halvdel. Top med finthakket rødløg, cornichoner og tilføj en portion coleslaw. Hvis du ønsker ekstra smag, kan du tilføje en lille mængde kimchi lavet på rødkål. Krydr med salt og peber efter smag. Læg den øverste del af potatobollen på toppen, og server burgeren straks.

[/ux_text] [/col] [/row] [/section] [gap] [ux_image id=”2515″]